VTC Tenisz Klub

Megosztás

www.vtctenisz.hu

Új termék

Elérhetőségeink:06-1-202-5337 ; 06-30-436-0807 

A teniszklub 3 salakos illetve 4 greenset, US Open es Ausztral Open-en ismert, pályái állnak a játékosok rendelkezésére. Téli szezon alatt fedett teniszpályákat biztosítunk.

A teniszpályákon nyitvatartási időben, 7-22 óráig szakképzett teniszoktatás folyik kezdőknek, csoportoknak, kisiskolásoknak és idősebb korosztálynak egyaránt!

2 000 Ft‎

  • A szállítás 60.000 Ft rendelés felett ingyenes!
  • Minden a webshopban látható termékünk raktárról azonnal elérhető!

A  Városmajori Tenisz Klub-ot 1990-ben alapították és ma az egyik legnépszerűbb teniszklubja Budának, mely gyönyörű zöldövezetben fogadja a teniszezni vágyó közönséget a Fogaskerekű végállomásánál, a Városmajori Gimnázium közelében. 

 

A teniszklub 3 salakos illetve 4 greenset, US Open es Ausztral Open-en ismert, pályái állnak a játékosok rendelkezésére. Téli szezon alatt fedett teniszpályákat biztosítunk. A teniszklub versenyeknek is helyet ad különböző kategóriákban. 

A teniszpályákon nyitvatartási időben, 7-22 óráig szakképzett teniszoktatás folyik kezdőknek, csoportoknak, kisiskolásoknak és idősebb korosztálynak egyaránt!

teniszpályák megtekinthetők telefonon vagy e-mail-en történő időpont egyeztetés után. Teniszpályabérléshez előzetes igénybejelentés szükséges. 

Színvonalas klubház, tiszta és rendezett öltözők, jól felszerelt büfé és teniszbolt szolgálja a vendégek kényelmét. 

A Klub évek óta jó kapcsolatot tart fenn több multinacionális céggel, magánvállalkozóval, illetve közintézménnyel. (Pannonia Hotels Rt., Magyar Telecom, Eurolising Rt.,Magyar Külügyminisztérium, Carnex Kft. a teljesség igénye nélkül!) 

Városmajori Tenisz Klub mindent megtesz annak érdekében, hogy a továbbiakban is fejlessze szolgáltatásait és létesítményeit, hogy az Önök szabadidejét még élvezetesebbé tegye. 

Várjuk szeretettel: 

VTC Tenisz Klub