Svábhegyi Sport Klub ( Fonográf Teniszklub )

Megosztás

Új termék

Elérhetőségeink: 0630-437-8585; 061-391-7728

0 Ft‎

  • A szállítás 40.000 Ft rendelés felett ingyenes!
  • Minden a webshopban látható termékünk raktárról azonnal elérhető!

A Svábhegyi Polgári Klub gyönyörű zöldövezeti környezetben, a budai hegyek között várja a pihenésre, sportolásra, kikapcsolódásra vágyó vendégeket, gyermekes családokat. Népszerű, kedvelt hely, sokak számára Fonográf Klub néven ismert, mivel a nyolcvanas, kilencvenes években így nevezték a klubot. Több tulajdonosváltás után 2003-tól Svábhegyi Polgári Klub néven üzemel.

Szolgáltatásai az elmúlt évek során folyamatosan bővültek, a vendégek igényeinek megfelelően, hogy minél kellemesebb környezetben tölthessék szabadidejüket. A csönd, a jó levegő, a zöldövezet kiváló lehetőséget biztosít a pihenésre, kikapcsolódásra. A klub megőrizte a hegyvidékre jellemző építészeti hagyományokat, de a kor változásához igazodva, kihasználta a hely adottságainak átalakítási lehetőségeit, hogy ezzel is növelje a klub színvonalát.

A klub hatalmas zöld területtel, hangulatos étteremmel, terasszal, kávézóval, rendezvényekre alkalmas különteremmel, kikapcsolódást nyújtó sportolási és strandolási lehetőséggel várja az érdeklődőket.

Nyáron 7 kiváló minőségű salakos teniszpálya, 2 műanyag borítású fedett pálya várja a tenisz sport iránt elkötelezett játékosokat. Vendégeink télen 2 műanyag borítású fedett, és 2 salakos pályát borító teniszsátorban hódolhatnak szenvedélyüknek. A vendégeknek nyáron felüdülést nyújt az úszómedence, kisgyermekes családok, baráti társaságok, a környék lakói és a klub állandó vendégköre élvezheti a strandolás adta lehetőségeket. A vakáció ideje alatt gyerektáborainkban strandolás mellett teniszezni, úszni tanulhatnak a gyerekek. Az egészséges életmód megőrzéséhez edzőterem, flabélos edzőgép áll a vendégek rendelkezésére.

A klub patinás környezetének, egyedi adottságainak köszönhetően, kiválóan alkalmas különféle események, társaságok, osztálytalálkozók, gasztronómiai rendezvények, termékbemutatóval egybekötött programok, esküvői, születésnapi és egyéb családi ünnepek, versenyek megszervezésére, lebonyolítására. Lehetőség van a létesítmény kibérlésére, teniszversenyek megrendezésére.

Hasonló termékek

Kosárba

Elérhetőségeink:06-1-202-5337 ; 06-30-436-0807  A teniszklub 3 salakos illetve 4 greenset, US Open es Ausztral Open-en ismert, pályái állnak a játékosok rendelkezésére. Téli szezon alatt fedett teniszpályákat biztosítunk. A teniszpályákon nyitvatartási időben, 7-22 óráig szakképzett teniszoktatás folyik kezdőknek, csoportoknak, kisiskolásoknak és idősebb...