Szállítási Információk

Személyes átvétel:

Lehetősége van az árut üzletünkben személyesen átvenni. Ebben az esetben kérjük rendeléskor szíveskedjen a "Személyes átvétel" jelölő négyzetet bejelölni. 

Házhoz szállítás:

Magyarország egész területén vállaljuk termékeink kiszállítását. Raktáron levő áruinkat a megrendelést követő 3-5 munkanapon belül kézbesíti a futárszolgálat. Ha a megrendelt termék valamiért nincs készleten, azt a lehető legrövidebb idő alatt pótoljuk és kiszállítjuk, erről e-mailben vagy telefonon értesítjük a vevőt.

Előfordulhat, hogy a kiszállítás meghiúsul, bár mindent megteszünk ennek elkerülése érdekében. Ha ez egyértelműen a vevő hibájául róható fel, akkor is megkísérlünk egy második kiszállítást. Ha a szállítás eredetileg ingyenes volt, akkor ez a második kiszállítás is díjmentes. Ha a futár másodjára sem jár sikerrel, az árut visszaszállíttatjuk üzletünkbe. 

Szállítási díjaink:

Kiskereskedelmi vásárlóknak és törzsvásárlóknak:

  • Bruttó 60.000 Ft-os egyösszegű vásárlástól a szállítás egész Magyarország területére INGYENES!
  • Bruttó 60.000 Ft-os vásárlás alatt bruttó 1.500 Ft.Nagykereskedelmi vásárlóknak és viszonteladóknak:

  • Bruttó 80.000 Ft-os egyösszegű vásárlástól a szállítás egész Magyarország területére INGYENES!
  • Bruttó 80.000 Ft-os vásárlás alatt bruttó 1.500 Ft. Túlsúlyos (40kg fölött) vagy túlméretes küldemény esetén egyedi árajánlatot adunk. Fenti szállítási díjaink az oldalainkon feltüntetett árakon felül értendők, és egy szállításra vonatkoznak. 

Vásárlási feltételek

Webáruházunkban a vásárláshoz, - technikai okok miatt, pl szállítási-, számlázási cím, visszaigazolás, stb.-, minden mező kitöltése szükséges. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. A megadott adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek -a futárszolgálatnak szükséges adatokat leszámítva- nem adjuk ki. Reklám vagy információs anyagok eljuttatására nem használjuk. Hibás adatok miatti károkért nem tudunk felelősséget vállalni, ezért kérjük, járjon el körültekintően a kitöltés során. 


Az oldalainkon feltüntetett árak bruttó vételárak, melyek nem tartalmazzák a kiszállítás díjait. Árainkat igyekszünk folyamatosan naprakészen tartani, mégis előfordulhat, -pl. technikai probléma, vagy programhiba miatt-, hogy nem a megfelelő árak jelennek meg. Online rendeléséről minden esetben küldünk visszaigazolást. Ha ez eltérne az Ön rendelésétől, kérjük azt még a kiszállítás előtt jelezni valamelyik elérhetőségünkön. Megrendelése, a visszaigazolásunk megküldésével, az abban szereplő adatokkal, -árak, szállítási határidő, fizetési feltételek, stb.-, lép életbe. Visszaigazolásunkat elfogadottnak tekintjük, ha az abban feltüntetett kiszállítási határidőig ellenkező jelzés nem érkezik elérhetőségeink valamelyikére. 
Cégünk bízik benne, hogy fenti feltételekkel kényelmesen tudja használni webshop rendszerünket. Ha vásárolni szeretne, de az itt leírt vásárlási feltételeinket nem tartja elfogadhatónak, kérjük vegye fel a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén munkatársainkkal. 

Garancia


Garanciális igénye érvényesítéséhez a vásárlást igazoló blokkot vagy számlát, esetleg ezek másolatait kérjük minden esetben szíveskedjen megőrizni! A garanciális felülvizsgálatot szállító partnereink felé csak a hibás termék és a vásárlásról kapott bizonylat csatolásával tudjuk kezdeményezni.